AIKUISTEN OPETUS

Hei! Kiinnostaako musiikin harrastaminen aikuisiällä? Pohjois-Helsingin Bändikoulun aikuisopetus on juuri sinulle, olet sitten aloittamassa musiikin harrastamista ensimmäistä kertaa tai palaamassa meille kaikille rakkaan harrastuksen pariin.
pohjois-helsingin bändikoulu

Pohjois-Helsingin Bändikoululle tärkeintä on se, että olet löytänyt oman musiikinrakkauden. Sitten vaan yhdessä katsotaan, että miten voimme tukea juuri sinun harrastamistasi.

Jos mietityttää aiemmat, ehkä huonotkin kokemukset musiikinopetuksen suhteen, älä ole huolissasi. Meillä tärkeintä on hyvä fiilis. Toiminnassamme tähtäämme siihen, että se kipinä ei sammu. Sillä se antaa sitä hyvää fiilistä pitkin viikkoa ja pitää myös sitä paljon puhuttua työkykyä yllä.

Ehkä kaipaat omaa aikaa rauhallisen musiikin äärellä? Vai ovatko työkiireet jättäneet sisälle purkamatonta energiaa, joka vain odottaa bänditreeneihin pääsyä? Meille ei mikään musiikillinen energia ja tyylilaji ole vieras vaan kokeneilta opettajilta löytyy sanottavaa ja osaamista suurimpaan osaan musiikkityyleistä.

Pohjois-Helsingin Bändikoulussa keskitytään pääasiassa bändissä soittamiseen, mutta haluamme tarjota aikuisopiskelijoillemme mahdollisuuden kehittää myös solistisia taitoja oman instrumenttinsa hallinnassa. Uusille opiskelijoille voidaan tarjota aluksi yksityisopetusta, joka antaa tarvittavat valmiudet yhtyeessä soittamiseen. Kun osaaminen on riittävää, opiskelijoista kasataan toimiva kokoonpano eli bändi.

Myös tutustuminen eri soittimiin käy meillä luontevasti.

Jos vielä mietit mikä soitin olisi sinulle mieleisin, tervetuloa kokeilemaan!

Pohjois-Helsingin Bändikoulu on hyvä paikka myös aikuisopiskelijoille.