BÄNDITUNNIT

Kiinnostaako bändihommat? Oletteko kavereiden kanssa päässeet jo vähän soittamisen makuun? Olette soittaneet yhdessä jo pitempään mutta homma tuntuu polkevan paikoillaan ja tarvitsisitte hieman apua? Jos vastasit yhteenkään edellä mainituista kyllä, olet oikeassa paikassa! Sillä asiahan on niin, että Pohjois-Helsingin Bändikoulu on Suomen vanhin ja kokenein yhtyesoittamiseen keskittynyt yksityinen musiikkikoulu.

pohjois-helsingin bändikoulu bänditunnit bändiopetus

Aloitteleville pieni tietopaketti:

Bändissä on mahtavaa. Siellä saat kavereita ja musa soi. Saletisti voittaa ostarilla hengaamisen 100-0. Nyt sinne bändikouluun!

Jo pitempään harrastaneille pieni tietopaketti:

Sä tiedät miten hauskaa bändissä on mutta sä tiedät myös miten vaikeaa on välillä sopia treenejä, päästä siitä kertosäkeestä sinne sooloon koska siinä on se kummallinen tahti tai vaikea filli. Tai kun laulu ei kuulu keikoilla ja rummut kuuluu liiankin hyvin.  Tai kun tuntuu, ettei saa keikkoja mistään ja hommat jumittaa. Juuri tämänkaltaisiin juttuihin kannattaa tulla hakemaan apua Pohjois-Helsingin Bändikoulusta. Opettajien kokeneella ohjauksella kaikki ongelmat kyllä ratkeavat.

Bänditoiminnasta taukoa pitäneille pieni tietopaketti:

Tuu takasin. Musa tarvii sua. Ja sä tarviit musaa.  Sitä paitsi ne pölyyntyneet soittimet siellä varastossa on paloturvallisuusriski. Kannattaa hakee ne pois sieltä. Ja viedä ne vähän niin kuin koirapuistoon, paitsi semmoseen soittimien puistoon eli bändiluokkaan. Varmasti ne tykkää syytä. Ja säkin tykkäät.

Takaisin asiaan:

Bändikoulun opettajat ovat omien soittimiensa suvereeneja taitureita mutta sen lisäksi mukavia tyyppejä. Bändissä treenataan sillä asenteella, että into kasvaa ja taidot karttuvat. Ja mieluusti juuri tuossa järjestyksessä.

Kun tulet Pohjois-Helsingin Bändikoulu bänditunneille sinun ei tarvitse osata nuotteja eikä musiikin teoriaa. Sinun ei tarvitse edes tietää miten soittimia pidetään kädessä. Ainoa mitä tarvitset on rehellinen into musahommia kohtaan. Jos bändi on sun unelma, toteuta se täällä!

Pohjois-Helsingin Bändikoulussa keskitytään pääasiassa bändissä soittamiseen, mutta jos tuntuu, että kaipaat hieman lisäoppia omasta instrumentista, onnistuu  se totta kai! Uusille oppilaille voidaan tarjota aluksi yksityisopetusta, joka antaa tarvittavat valmiudet yhtyeessä soittamiseen. Kun osaaminen on riittävää, ohjaamme oppilaat heille sopivimpaan kokoonpanoon.

Ja sokerina pohjalla: joka vuosi on ainakin yksi keikka, nimittäin Pohjois-Helsingin Bändikoulun konserteissa.

Nähdään bänditunneilla!

Pohjois-Helsingin Bändikoululaisia konsertissa