ELEKTRONISEN MUSIIKIN TUOTANNON PERUSTEET / JATKORYHMÄ

Sä haluut olla se seuraava tuottajavelho mut hommat ei etene? Tuntuu että joka biisi kuulostaa vähän samalta tai et edes vielä osaa aloittaa? Ei hätää! Tuu tänne kurssille nostaa sun levelii että saat sen Billboard -hitin tehtyä ennenku oot 25. Tai sit et mut onpahan siistii tehä musaa. Boom!
pohjois-helsingin bändikoulu musateknologia musiikkiteknologia

Elektronisen musiikkiin tuotannon perusteet esittelee  perustyökalut elektronisen musiikin tuottamiseen sekä antaa valmiudet tuottaa omaa elektronista musiikkia.
Kurssilla musiikin tekemiseen ja tuottamiseen lähestytään elektroniseen musiikkiin perustuvien tyylien kautta. Kurssin myötä oppilas saa perustiedot yleisemmin elektronisessa musiikissa käytettävistä ohjelmistoista ja laitteista sekä elektronisen musiikin tyyleistä.
Kurssilla jokainen oppilas valmistaa omaa musiikkiaan opettajan ohjauksessa, jolloin kunkin oppilaan oman mieltymyksen mukainen tyylilaji voidaan käsitellä opetuksessa.

Elektronisen musiikin tuotannon jatkoryhmä on tarkoitettu elektronisen musiikin tuotannon alkeet käyneille tai muuten jo edistyneemmille oppilaille.
Kurssilla syvennytään soundien muokkaukseen, miksaamiseen, masterointiin ja biisien säveltämiseen liittyviin yksityiskohtiin.
Lisäksi kurssilla käydään läpi myös musiikin julkaisemiseen ja tekijänoikeuksiin liittyviä asioita.
Opintojen aikana oppilaat työskentelevät pääasiassa omien kappaleidensa kanssa ja saavat ohjausta oman musiikkinsa kehittämiseksi eteenpäin