POHJOIS-HELSINGIN BÄNDIKOULUN TOIVOTUT KESÄLEIRIT TULEVAT TAAS!

pohjois-helsingin bändikoulu yksityisopetus

Pohjois-Helsingin Bändikoulu järjestää kesällä 2018 kaksi eri ikäryhmille suunnattua rytmimusiikkileiriä Maunula-talolla. Molemmat leirit huipentuvat live-esiintymiseen, jonka ohjelmiston oppilaat valmistelevat leirin aikana.

Rytmimusiikkileiri I

maanantai-perjantai 4-8.6.2018, 12 vuotiaasta ylöspäin. klo 9.30-15.30.
Bändisoitto, elektronisen musiikin workshop: modernit instrumentit bändisoiton tukena. Leppoisaa yhdessäoloa.
Opettajina: Aki Himanen, Juha Räisänen, vierailevat opettajat.

Rytmimusiikkileiri II

maanantai-perjantai 11–15.6.2018, 7-12 v. klo 9.30- 15.30.
Bändisoitto, bändisoitinsoitinvalmennus, taidepajatoiminta. Leppoisaa yhdessäoloa.
Opettajina: Iina Salin, Juha Räisänen, vierailevat opettajat.

Leirin hinta: 200 € / osallistuja.
Ilmoittautuminen on käynnissä 21.5.2018 asti. Lisätietoja leireistä info@bandikoulu.fi.

Laskutus ja leiripaikan peruminen

Lähetämme ilmoittautuneille vahvistuksen sähköpostiin, kun leirille on ilmoittautunut tarpeeksi osallistujia. Samalla lähetämme laskun ennakkomaksusta, joka on 50 euroa. Loppulaskun lähetämme noin 2 viikkoa ennen leiriä ja lasku tulee olla maksettuna ennen leirin alkamista.
Mahdollinen leiripaikan peruutus tulee tehdä viimeistään 23.5.2018. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista pidätämme ennakkomaksun (50 euroa). Jos leiripaikka perutaan leirin alettua, veloitetaan leirimaksu kokonaisuudessaan.

Nähdään leirillä!