YKSITYISOPETUS

Pohjois-Helsingin Bändikoulu tarjoaa maamme parasta sähkökitaran, sähkö- ja kontrabasson, kosketinsoitinten, pop/jazz-laulun sekä rumpujen soitonopetusta.
pohjois-helsingin bändikoulu yksityisopetus

No mitenkö homma lähtee käyntiin? Ilmoittautuminen täältä netin kautta tai pirautus alla olevaan numeroon ja siitä sitten lähtee! Tämän jälkeen ei muuta kuin ensimmäiselle tunnille. Mukaan et tarvitse kuin sen verran rohkeutta, että uskallat astua ovesta sisään. Ja lopusta sitten vastaakin opettaja. Jos olet vasta-alkaja niin ensimmäiset kerrat tutustutaan, jutellaan musasta ja mietitään, että miten päin sen soittimen kanssa ollaankaan. Mutta pian tämän jälkeen huomaat jo osaavasi ensimmäiset soinnut ja melodian pätkät. Sitten pienet riffit, fillit, kohta jo jotain sooloakin. Taidot tarttuvat pikkuhiljaa ja sitä kautta se fiilis kumpuaa, että hei mähän osaan tätä! Koko ajan mennään niin sanotusti musa edellä ja pidetään hyvää fiilistä. Näin se lähtee ja näin se homma otetaan haltuun.

Kun tulet Pohjois-Helsingin Bändikoulu yksityisopetukseen, sinun ei tarvitse osata nuotteja eikä musiikin teoriaa. Sinun ei tarvitse edes tietää miten soittimia pidetään kädessä. Ainoa mitä tarvitset, on jo mainittu rohkeus. Rohkeus unelmoida ja aloittaa soittoharrastus.

Pohjois-Helsingin Bändikoulussa keskitytään pääasiassa bändissä soittamiseen, mutta haluamme tarjota oppilaillemme mahdollisuuden kehittää myös taitoja instrumenttinsa hallinnassa yksityistunneilla. Uusille oppilaille voidaan tarjota aluksi yksityisopetusta, joka antaa tarvittavat valmiudet yhtyeessä soittamiseen. Kun osaaminen on riittävää, ohjaamme oppilaat heille sopivimpaan kokoonpanoon.

Myös yksityisoppilaat pääsevät halutessaan esiintymään vuotuisissa Pohjois-Helsingin Bändikoulun konserteissa.