Bänditunnit

Pohjois-Helsingin Bändikoulu tarjoaa bändiopetusta kaikenikäisille, vasta-alkajille ja jo pidempään soittaneille. Olemme Suomen vanhin ja kokenein yhtyesoittamiseen keskittynyt musiikkikoulu, joka on tottunut jo pitkään tarjoamaan maamme parasta bändiopetusta. Annamme opetusta kaikissa yleisimmissä bändisoittimissa: kitarassa, bassossa, laulussa, kosketinsoittimissa/pianossa ja rummuissa. Muista soittimista kannattaa aina kysäistä meiltä!

Lue lisää »
Yksityisopetus

Pohjois-Helsingin Bändikoulu tarjoaa maamme parasta sähkökitaran, basson, pianon/kosketinsoitinten, pop/jazz-laulun sekä rumpujen yksityisopetusta. Muista soittimista kannattaa aina ensiksi kysäistä meiltä. Lisäksi valittavana on musiikkituotannon ja elektronisen musiikin yksityistunteja. Opetukseen voi tulla iästä tai lähtötasosta riippumatta.

Lue lisää »
bändipaja, pikkutyttö soittaa syntetisaattoria vasemmalla kädellä
Bändipaja

Bändipaja on suunnattu 6-8 vuotiaille oppilaille. Bändipajassa opiskelu kestää koko lukuvuoden, mutta korkeintaan kaksi vuotta, josta siirrytään pidemmille bänditunneille tai instrumenttiopintoihin. Tunneilla tutustutaan rytmimusiikkiin laulaen, leikkien, liikkuen ja musisoidaan pienryhmässä. Lukuvuoden aikana tutustutaan bändisoittimiin. Bändipaja on iloinen ja kevyt tapa aloittaa musiikinharrastus!

Lue lisää »
Aikuisten opetus

Kiinnostaako musiikin harrastaminen aikuisiällä? Pohjois-Helsingin Bändikoulun aikuisopetus on juuri sinulle, olet sitten aloittamassa musiikin harrastamista ensimmäistä kertaa tai palaamassa rakkaan vanhan harrastuksen pariin. Tarjolla on aikuisopetusta laajalti eri musiikkiaineissa.

Lue lisää »
studio
Musateknologia

Haluatko oppia äänittämään ja miksaamaan musiikkia? Kaipaavatko biisisi parempaa tuotantoa? Haluaisitko osata miksata bändejä livenä? Musateknologiassa saat valmiudet tuottaa, taltioida ja muokata musiikkia sekä opit liveäänentoiston perusteita. Tarjolla on 2 ryhmämuotoista kurssia sekä yksityisopetusta.

Lue lisää »
mies soittaa elektronista musiikkia laitteistolla
Elektroninen Musiikki

Haluatko oppia tekemään elektronista musiikkia ja samalla oppia tyylilajissa eniten käytetyistä ohjelmistoista sekä laitteista? Elektronisella musiikilla on jo pitkään ollut vahva jalansija musiikin valtavirrassa. Tietokoneella tehdyt taustat ja biitit ovatkin usein isossa roolissa nykyisten suosituimpien soittolistojen äänimaisemassa. Tarjolla on 2 ryhmämuotoista kurssia sekä yksityisopetusta.

Lue lisää »
Vieritä ylös
Koronatilanteen vuoksi opetukseen liittyen noudatetaan erityisjärjestelyjä. Päivitetyt tiedot löydät Info-osiosta korona-info -välilehdeltä.
Sivustolla hyödynnetään evästeitä, jotta voimme tarjota sinulle parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen. Jos jatkat selaamista, hyväksyt evästeiden käytön.