Jakis-musikaali

Jakomäkeen sijoittuvan musikaalihankkeen tavoitteena oli jakomäkeläisten voimaannuttaminen ja sosiaalisen pääoman kasvattaminen. Tavoitteellinen työskentely, rohkaiseva palaute ja yhdessä aikaansaadut saavutukset vahvistavat minäkuvaa ja ryhmätyötaitoja. Hankkeen kokoavana tuotoksena syntyi jakomäkeläisten suunnittelema ja toteuttama musikaali.

Jakis -musikaali -hanke oli osa Helsingin kulttuurikeskuksen kehittämää osallistavaa alueellista kulttuurityön mallia, ns. Helsingin mallia. Sen tavoitteena on tasapainottaa ja monipuolistaa kaupunginosien taide- ja kulttuuritarjontaa. Vuoden 2016 aikana Pohjois-Helsingin Bändikoulu järjesti Jakomäessä mm. jameja, katusoittoa, leiritoimintaa, yhteislaulua ja taidekerhotoimintaa.

Kuvat: ”Suuri hiljaisuus” -musiikkinäytelmä Studio Pasilan näyttämöllä.

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä

Jäikö kysyttävää? Voit lähettää viestin alla olevalla lomakkeella, tai olla yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse. 

Vieritä ylös
Koronatilanteen vuoksi opetukseen liittyen noudatetaan erityisjärjestelyjä. Päivitetyt tiedot löydät Info-osiosta korona-info -välilehdeltä.
Sivustolla hyödynnetään evästeitä, jotta voimme tarjota sinulle parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen. Jos jatkat selaamista, hyväksyt evästeiden käytön.