Valokeilassa Koillinen

Valokeilassa Koillinen on Helsingin Kaupunginteatterin, Zodiak-Uuden tanssin keskuksen, Pohjois-Helsingin Bändikoulun ja Teatteri Tuikkeen yhteinen kolmivuotinen hanke, jonka tehtävänä on lisätä taide- ja kulttuuritarjontaa Tapulikaupungin, Suutarilan, Siltamäen, Puistolan ja Tapanilan kaupunginosissa vuosina 2019-2021.

Hankkeen keskiössä on vuorovaikutus alueen asukkaiden ja hankkeen välillä. Hanke kutsuu kaikki alueen asukkaat osallistumaan taidetoimintaan ei pelkästään katsojina vaan myös tekijöinä. Toimijat yhdessä ja erikseen jalkautuvat työskentelemään asuinympäristöihin lähelle asukkaiden arkea, ulos perinteisistä teatteri- ja esitystiloista.

Esittelyvideo:
Kysy lisää:
Aleksi Kinnunen
040 – 5750341 / aleksi.kinnunen(at)bandikoulu.fi
Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä

Jäikö kysyttävää? Haluatko antaa palautetta nettisivuistamme tai muihin asioihin liittyen? Voit lähettää viestin alla olevalla lomakkeella, tai olla yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse. 

Scroll to Top

Ilmoittautuminen kevätlukukaudelle 2022 on alkanut! Ilmoittautuminen päättyy 12.12.2021.

Koronatilanteen vuoksi opetukseen liittyen noudatetaan erityisjärjestelyjä. Päivitetyt tiedot löydät Info-osiosta korona-info -välilehdeltä.
Sivustolla hyödynnetään evästeitä, jotta voimme tarjota sinulle parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen. Jos jatkat selaamista, hyväksyt evästeiden käytön.